Returns and refunds

Returns

Om in aanmerking te komen voor een return, moet uw artikel ongebruikt zijn en zich in dezelfde staat bevinden als waarin u het heeft ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

Koffiebonen, gemalen koffie en andere etenswaren kunnen binnen de 7 dagen na aankoop geretourneerd worden. Andere producten binnen de 30 dagen.

Om uw return af te handelen, hebben we een ontvangstbewijs of aankoopbewijs nodig.

Refunds

Zodra uw retourzending is ontvangen en geïnspecteerd stellen we je op de hoogte van het verdere verloop.

Typisch wordt je terugbetaald na enkele dagen van ontvangst van je retour. Neem zeker contact op ingeval er daar iets mis lijkt te gaan.

Wisselen

Artikelen die defect of beschadigd zijn worden vervangen. Als je je artikel wilt ruilen voor iets anders kom dan best even langs in de zaak of neem met ons contact op.

Verzending

Om uw product te retourneren kan je dit aanvragen en we bezorgen je een retour label en verdere instructies.

De verzendkosten voor het retourneren van je artikel worden deels door ons betaald. Je betaald slechts € 4 hiervoor. Uiteraard kan je de goederen ook gratis in de zaak komen ruilen. Kan je ineens een gezellige uitstap in Lier maken ;).

Hulp nodig?

Heb je nog vragen, laat zeker iets weten. Het is zeker niet de bedoeling dat je twijfelt of frustraties hebt. Voor elk probleem is er wel een oplossing.