B2B

Koffie op het kantoor

95% van de koffie in de wereld is commodity koffie. Anders gezegd komt het overgrote deel uit de koffie industrie. Het is daarom niet verwonderlijk dat de meeste kantoor-koffie uit dit industrieel circuit komt.

Grotere kantoren hebben overwegend siroop gebaseerde machines met wurgcontracten waar ze niet onderuit kunnen. Dikwijls is ook de aankoopdienst verantwoordelijke voor de keuze van de koffie en hier primeert de prijs hoofdzakelijk. Vind je een machine die ter plekke bonen maalt zal je in bijna alle gevallen de zwartgeblakerde, olie-blinkende industriële commodity koffie er in terugvinden. Zonde, echt zonde.

Kwalitatieve en duurzame koffie op kantoor hoeft niet duur te zijn. Enkele mogelijkheden:

  • Je bestelt sporadisch via de shop
  • Je werkt met een 2-wekelijkse of maandelijkse levering
  • De keuze van de levering ligt vast of je stelt het samen op maat
  • We leveren voor het kantoor en/of voor de werknemers

Van goeie koffie op’t werk worden de mensen al een beetje blij 😉

Specialty coffee kan het verschil maken op kantoor. We kunnen je helpen met de juiste koffieboon in de juiste machine. Bovendien koop je koffie met een positieve impact voor de boer, z’n gemeenschap en de omgeving. Alles zit goed van de plant tot in de kop.

Company event

Zin om er even tussen uit te gaan met de collega’s. We voorzien een event waarbij je

  • Kennismaking met de basics van specialty coffee
  • Koffie kan proeven
  • Zelf koffie kan maken, zowel espresso, slow coffee (zoals de V60, Chemex of Aeropress)
  • Melk opschuimen en je eerste laté art

Iedereen gaat naar huis met een ecoffeecup en zakje koffie naar keuze.


Cadeaubonnen

Op zoek naar een origineel cadeau voor je werknemers of je klanten? Schenk ze een cadeaubon waarmee ze zelf hun eigen koffie kunnen uitkiezen. Vanuit de webshop kan je een cadeaubon kopen en meteen versturen naar de juiste persoon. Als je meerdere cadeaubonnen in één keer wil schenken aan verschillende personen kan het best wat werk zijn. Bezorg ons enkele basis gegevens en wij zorgen voor de rest.